ÇEVRE
KÜMES HAYVANCILIĞI
BÜYÜKBAŞ HAYVANCILIK
YUMURTA
ET ÜRÜNLERİ
SÜT ÜRÜNLERİ
ETKİNLİKLER
RÖPORTAJ
YAZI DİZİLERİ
Dünya hububat durumu
Prof.Dr.M.Hikmet Boyacıoğlu Dünya tahıl üretiminin tahminini yaptı
Diğer haberler:
Bal ihracatı geliri 5 yılda 5 kart arttı
‘Türkiye’de İklim Değişikliği ve Tarımda Sürdürülebilirlik’ raporu
Türk gıda sektöründen Güney Kore çıkartması
Fakıbaba: “Yerli üretici hayvanını ESK’ya kestirirse 250 TL destek verilecek”
Civril Ayşe Fasulyesi Ekibi Eskişehir Geçit Kuşağında
8. Gıda Güvenliği Kongresi”nde Yeni Gıda Güvenliği Riskleri ve Birbirinden Önemli Konular Ele Alınacak
DİĞER HABERLER
Çinliler, Türk lezzetleri için kuyruk oldu
Haber Tarihi: 5 Ağustos 2017. 14:13
0
0
Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
Bu yazıya yeni bir yorum yapıldığında
Benim yorumuma yeni yanıt geldiğinde
Label
{}
[+]
Ad:*
E-Posta*
Website
Δ
Label
{}
[+]
Ad:*
E-Posta*
Website
Δ
0
Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör