Türkiye’nin semt pazarları New York Times’da


01

 

ABD’nin en önemli gazetelerinden New York Times, bugün seyahat sayfalarında  Türkiye’deki semt pazarlarına yer verdi.

 

Robyn Eckhardt imzalı yazıda Marmaris’ten Urla’ya Ege Bölgesi’ndeki birçok semt  pazarından izlenimler aktarılıyor.

 

New York’ta eğitim görmüş Türk aşçı Didem Şenol’un “Aegean Flavours” (Ege Tatları)  isimli yemek kitabından ilham alarak yola çıkan Eckhardt’ın fotoğraflarla süslü yazısında enginardan şevketi bostana, zeytinyağından kırmızı karidese, Bergama peynirinden çağla bademe Türkiye’nin dört bir yanında zevkle tüketilen Ege lezzetlerine yer verilmiş.

Hürriyet


DİĞER HABERLER
Çiğ köfte, börekitas, çerkez tavuğu İsrail gazetesinde
Haber Tarihi: 26 Mayıs 2013. 11:06
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x