Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve Helal Gıda Üretimi Seminerleri Yozgat’ta Düzenlendi


aaa

Et ve Süt Kurumu Alım ve Üretim Dairesi Başkanlığı İç Kalite Tetkik Eğitim Seminerleri düzenledi.

 

TS EN ISO 9001/2008 Kalite Yönetim Sistemi, TS EN ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve TS OIC SMIIC Helal Gıda Üretim Belgesi Sistemi konulu seminerler 17-21 Şubat 2014 tarihleri arasında Yozgat Et Kombinası Müdürlüğünde gerçekleştirildi.

 

Kurum merkez ve taşra teşkilatından 21 personelin katıldığı ISO 9001 ve ISO 22000 Entegre Eğitimi ile İç Kalite Tetkik Eğitim seminerleri Türk Standartları Enstitüsü Eğitim Dairesi Başkanlığı tarafından verildi


DİĞER HABERLER
Türkiye’de kırmızı ve beyaz et sıkıntısı yok
Haber Tarihi: 24 Şubat 2014. 12:51
0 0 Oylar
Okuyucu puanı:
Abone ol
Bildir
guest

0 Yorum
Eskiler
En Yeniler
Inline Feedbacks
Bütün yorumları gör
This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.
0
Düşünceleriniz bizim için önemlidir, lütfen yorum bırakınız.x