Hastavuk “Engelleri aştık, İmkansızı başardık..”
Bir yıl önce tavuk eti üretime başlayan Hastavuk yıldönümünü çalışanları ile kutladı.
“HasTavuk ailesi olarak kurduğumuz hayallere, belirlediğimiz hedeflere emin adımlar ile yürümeye devam ediyoruz. Tam bir yıl önce üretime başladığımız Dünya’nın önde gelen kesimhane tesisimizde, halkımıza en sağlıklı, en hijyen ve en kaliteli tavuk etini üretiyoruz”diyen Hastavuk Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Hakkı Yılmaz, beyaz et üretiminin 1.yılı kutlamasında yaptığı konuşmada şunları söyledi.
“Hastavuk’u Hastavuk yapan en önemli özelliği, şirket kurucularının ve yönetim kurulu üyelerinin, doğru zamanda, doğru kararlar alabilmesi ve hızlı atılımlarla bu kararları hayata geçirebilmesidir. Aynı zamanda tüm çalışanlarıyla gerçek bir aile gibi kenetlenmesidir.
En alttan en üste kadar tüm çalışanlarımız büyük bir özveri ile çalıştı. Beyaz et sektöründe dünyanın en iyi teknolojisiyle üretim yapıyoruz. 1 yıl gibi bir sürede Engelleri aştık, imkansızı başardık. Şirketimizi hayallerin ötesine taşıdık. Daha uzun bir yolumuz var, ama böyle bir kadroyla çok daha yüksek hedefler, çok daha büyük başarılara imzalar atacağımıza inancımız tam.
Tüm çalışanlarımıza destekleri, güvenleri ve emekleri için sonsuz teşekkürler” diyerek sözlerini tamamladı.