Gıda İşletmelerinde Muayene Hizmetlerinin Geleceği Semineri
Gıda İşletmelerinde Muayene Hizmetlerinin Geleceği Semineri
25 Kasım 2015; Divan İstanbul City Otel
AÇILIŞ KONUŞMALARI
Nazlı Akıncı
Manhan Gıda Kontrol Laboratuvarı
Genel Müdürü
Nazif KOCA
İl Müdür Yardımcısı
Gıda TH Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü
***
- OTURUM ; Oturum Başkanı Dr. Can DEMİR (AKADEMİLER YK.Bşk.)
TOPLU YEMEK SEKTÖRÜNE HİJYEN KONTROLÜNÜN KATKILARI
Hüseyin Bozdağ
İstanbul Sanayi Odası Meclis Üyesi
Soru- Cevap
İTHAL VE YERLİ KIRMIZI ETİN RESMİ DENETİM GÜVENCESİ
Azmi Yüksel
Veteriner Hekim
İstanbul GTH İl Müdürlüğü Gıda ve Yem Şubesi
Soru-Cevap
İkram Arası
***
- OTURUM ; Oturum Başkanı Aydın AĞAOĞLU (TÜSODER Gn.Bşk.)
GIDA GÜVENLİĞİNDE SEKTÖRÜN RESMİ DENETİM ESASLARI
Nuran Çakıroğlu
Ziraat Y. Mühendisi
Gıda Güvenliği ve Hijyen Akademisi
Soru-Cevap
ISO17020 AKREDİTASYONUNDA MUAYENE KURULUŞLARINCA YAPILAN TEDARİKÇİ
DENETİMLERİNİN KAZANIMLARI
Serter Yurdakul
Manhan Gıda Kontrol Laboratuvarı
Muayene Hizmetleri Yöneticisi
Kapanış
- Seminer sonunda katılımcılara MANHAN sertifikası verildi.