Göynük Mudurnu yöresine ait Bombay fasulye birinci oldu
Antalya, Anfaş 23.Food Product -Gıda Fuarı bünyesinde, Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde gerçekleştirilen “Bakliyatlı Ürünler ile 7 Bölge Lezzet Günleri” etkinliği…
Antalya, Anfaş 23.Food Product -Gıda Fuarı bünyesinde, Türkiye Aşçılar Federasyonu önderliğinde gerçekleştirilen “Bakliyatlı Ürünler ile 7 Bölge Lezzet Günleri” etkinliği kapsamında gerçekleştirilen ve bakliyatlı ürünler ile gerçekleştirilen “Yemek Yarışması” yapıldı.
ALANXAFİRA Mutfak Ekibi ,Ahmet Bıyık , Şinasi Karanlıkoğlu, Mehmet Şirin ilhan, Mustafa Turgut, Ersin Avcı, Aydın Doğan, Hüseyin Çağlar, Ramazan Çağlar, Yusuf akarsu yarışmada ödül aldılar.
Alan xafira mutfak ekibi, bakliyatla yapılan başlangıç yemeği dalında, bakliyatlı ana yemek dalında, bakliyatlı tatlı tabağı dalında, yaptığı yemekler ve tatlılar dallarında ödül aldılar.
BİRİNCİLİK BOLU’NUN
1. Göynük Mudurnu yöresine ait Bombay fasulye
2. Kiraz yaprağı sarması
3. Nuska pırasa dolması
4. Ispanaklı içli köfte
5. Analı kızlı
6. Soğan dolması
7. Nohutlu acı badem
8. Nohutlu sütlaç
9. Keşkek
10. Kabaklı mercimekli köfte
11. Siyah mercimekli bulgur pilavı
yöresel lezzetlerimize sahipçıkmak görevimiz
yöresel yöresel yöresel çok önemli