Hindi Yemekleri İle Yarıştılar
Bolu 2. Uluslararası İzzet Baysal Mutfak Günleri etkinliğinde aşçılar hindi göğüs filetodan muhteşem14 değişik yemek yaptılar
Bolu Belediyesi, Bolu Valiliği ve YEPAD (Yeniçağ Profesyonel Aşçılar Derneği) tarafından gerçekleştirilen Grand Prix kategorisinde Azerbaycan takımı birinci oldu.
Bolca Hindi ürünlerini kullanan aşçılar 90 dakika izerisinde becerilerini sergilediler.
Maharetli aşçıların yaptıkları yemekleri değerlendiren uluslararası jüri verdikleri puanlarla Azerbaycan takımını birinci seçtiler.
Yarışmada Yunanistan takımı ikinci olurken Kuzey Kıbrıs Türkiye Cumhuriyeti üçüncü oldu.
Haber Tarihi: 13 Nisan 2016. 15:03