“Tavuk ve Bilimsel Gerçekler“
“Tavuk ve Bilimsel Gerçekler“
Beyaz et konusunda tüm gerçekler, Türkiye ve dünyanın sayılı uzmanları tarafından masaya yatırılıyor. Beyaz Et Sanayicileri ve Damızlıkçıları Birliği Derneği (BESD-BİR) tarafından 22 Mart 2016 Salı Günü düzenlenen “Tavuk ve Bilimsel Gerçekler“ konferansında Memorial Şişli Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez moderatörlüğünde, TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Kazım ŞAHİN, ABD Emory Üniversitesi Winship Kanser Enstitüsü Hematoloji ve Medikal Onkoloji Bölümü Prof. Dr. Ömer Küçük’un katılacağı panelde uzmanlar tavuk eti ile ilgili bilimsel gerçekleri açıklayacaklar.
BESD-BİR Başkanı Dr. Sait Koca’nın açılış konuşmasını yapacağı, “Tavuk ve Bilimsel Gerçekler“ uluslararası bir konferansına katılımınızdan büyük mutluluk duyacağız.
Ayrıntılı Bilgi ve LCV için:
Esra Yener- Tel: 0535 108 54 30- esra.yener@desibelajans.com
Yer: Wyndham Grand Levent / İstanbul
Tarih: 22 Mart 2016, Salı
Program:
09.00 – 10.00 Kayıt & Kahvaltı
10.00 – 10.10 Açılış Konuşması ( BESD-BİR Başkanı Dr. Sait Koca)
10.10 – 10.35 Tavuk Eti: Bilimsel Gerçekler (TÜBA Asli Üyesi Prof. Dr. Kazım ŞAHİN)
10.35 – 11.00 Soyanın İnsan Sağlığı için Faydaları (ABD Emory Üniversitesi Winship Kanser Enstitüsü Hematoloji ve Medikal Onkoloji Bölümü Prof. Dr. Ömer Küçük)
11.00 – 11.15 Ara
11.15 – 11.40 Tavuk etinde yıllardır konuşulan yanlışlar ve bilinmeyen doğrular (Memorial Şişli Hastanesi Kalp ve Damar Cerrahisi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bingür Sönmez)
11.40 – 12.30 Soru & Cevap
12.30 – Öğle Yemeği