Türkiye’nin Yemek Kültürü
TÜRKİYE’NİN YEMEK KÜLTÜRÜ |
“Pilava Güzelleme” |
Nazlı Pişkin |
Yemek Yazarı, Tarihçi |
6 ARALIK 2016, SALI |
15:00 – 16:30 |
Konferans ücretsizdir. Konferans sonrası NAR Lokanta tarafından hazırlanan “Pilavlar” tadımı ücretli olarak sunulacaktır. Tadım ücreti 20TL’dir. |
YESAM / YEMEK SANATLARI MERKEZİ |
Armaggan Nuruosmaniye Mağazası 4. Kat Nuruosmaniye Cad. No:41 Nuruosmaniye / İSTANBUL. L.c.v. Banu Özden, Duygu Köker 0212 522 28 00 veya lecture@yemeksanatlari.org Konferans dili Türkçe’dir. www.turkishculture.org – www.yemeksanatlari.org |
Haber Tarihi: 25 Kasım 2016. 19:15